Fitwell valmennukset nettisivut auki viimeinkin!

27.01.2018

Viimeinkin pitkän odotuksen jälkeem saimme omat sivut aukeamaan! Tervetuloa kaikille seuraajillemme ja kiitokset kaikille menneistä parista vuodesta aktiivilomien merkeissä. Seuraava lomamme suuntaa Rodokselle 02.09.2018 ja tästä löydät lisätietoa ajankohtaista osiosta, joten käyhän vilkaisemaan mitä Rodos sinulle tarjoaa! 


Meidän päämäärämme on tarjota asiakkaillemme stressittömämpi elämä, hyvä itsetunto ja lupa pysähtyä nauttimaan pienistä asioista. Ohjaamme matkoilla asiakkaitamme etsimään avaimet parempaan arkeen ja mikä voisi olla parempi palaute kuin se, että asiakas sanoo meille:  "On niin hyvä olo täällä, että itkettää." 

Meille hyvää mieltä tuo se, että seuraavalle matkalle lähtee samoja henkilöitä. He kuvaavat haluavansa kokea sen saman hyvänolontunteen, joka heillä oli matkamme aikana ja sen jälkeen. Ja tietysti, eihän mikään voita mahtavaa ja energistä ryhmää, joka edellisillä matkoillamme on ollut. Näitä matkustajia muistelemme lämmöllä ja olihan meillä tapaaminenkin joulun aikana paljun merkeissä. Kun tapaa mahtavia ihmisiä, niin heitä haluaa ehdottomasti tavata vielä tulevaisuudessakin!

Laajennamme toimintaamme tulevaisuudessa, joten seuraathan kuulumisiamme. :)


Niina ja Anu