Miten Fitwell aktiiviloma eroaa muista vastaavista lomista?

23.10.2018

Kun saimme idean lähteä viemään aktiivilomia ulkomaille, oli meillä täysin erilainen ajatus siitä mitä tarjoamme matkustajille, kuin nyt. Ensimmäisenä vuotena matka perustui elämäntapamuutokseen ja vielä toisenakin vuonna se oli lähtöideana. Lennosta matkalla suunta kuitenkin muuttui stressittömämpään arjessa pärjäämiseen, sillä tuli ilmi, että kaikki matkustajat olivat sellaisen mentaalivalmennuksen tarpeessa. Kaikilla oli nimenomaan ongelmana työstressi, ja se miten sen kanssa pystyisi elämään arjessa helpommin. Huomasimme myös, ettei arjessa ja työssä väsyneet ihmiset jaksaneet enää suorittaa älyttömän kovaa liikuntaa, joten lähdimme kehittelemään ajatusta eteen päin ja kolmas matkamme Rodoksen Sun beach hotelliin selvensi sen mitä haluamme asiakkaillemme tarjota ja pääsimme kokeilemaan uutta matkaohjelmaamme, joka toimi hyvin!

Päädyimme siihen, että meidän matkalla ei revitellä isolla määrällä liikuntaa, vaikka sitäkin on pienessä määrin, vaan keskitymme kehon huoltoon ja siihen, että olisi henkisesti ja fyysisesti mahdollisimman hyvä olla. Moni osaa rentoutua lomalla kyllä, mutta me annamme siihen erityisiä avaimia mentaaliharjoituksissa, joiden kautta voi pohtia mahdollisia muutoksia ja rentouttaa mieltänsä enemmän kuin pelkällä viikon rantalomalla. Fitwellin liikuntaosuudet sopivat hyvin kaiken ikäisille, kuntoisille ja kokoisille ja mikäli haluaa, on mahdollista treenailla lisäksi vielä itsekseen ja hotelli tarjoaa aktiviteetteja, joita pystyy hienosti hyödyntämään. Teidän matkassa on aito ihmismielen ammattilainen, joka osaa asiansa ja on hankkinut oikean koulutuksen. Nykyisinhän kuka tahansa voi kutsua itseään mentaalivalmentajaksi, mutta nyt matkassa on henkilö, joka on niin paljon enemmän kuin pelkkä mentaalivalmentaja!

Meidän matka eroaa myös muista sen vuoksi, että päivässä on reilusti aikaa tehdä omia juttuja. Meidän osuus on mentaalivalmennushetki, liikunta / kehon huoltohetki ja rentoutusharjoitus ja lopun aikaa saa vaikka maata vain auringossa, herkutella ihanilla ruoilla, retkeillä tai vaikkapa shoppailla ihanilla rantakaduilla! Kukaan ei velvoita kulkemaan kellon kanssa koko päivää, eikä kukaan velvoita osallistumaan kaikkeen mitä meidän ohjelmamme tarjoaa.

Meille pääasia on, että kaikilla on hyvä olla henkisesti ja fyysisesti ja Rodoksen auringon alla meidän käsissä siihen on mahdollisuus!