Uutuutena Online valmennus!

18.03.2018

Yhdistimme Anun kanssa voimamme ja loimme online valmennuken, jollaiseen emme itse ole vielä törmänneet. Meidän valmennuksessa hoituu painonpudotus ja myös mentaalinen puoli. Olemme saaneet paljon kiitosta aktiivilomistamme ja halusimme nyt mahdollistaa matkan hyötyjä myös verkon kautta. Kahdeksassa viikossa saat koko ajaksi henkilökohtaisen valmentajan sähköpostituen, viikon välein mentaali puolen harjoitteita ja henkilökohtaiset treeniohjelmat, sekä ruokavaliot. Päätimme laittaa hinnan näin pariksi ensimmäiseksi kuukaudeksi todella edulliseksi, jotta mahdollisimman monilla olisi mahdollisuus osallistua valmennukseen.

Huhtikuun loppuun asti valmennus maksaa vain 99 €, kun normaalisti hinta on 189 €. Hinta on todella edullinen! Meissä on myös ripaus hulluutta, joten päätimme arpoa Facebookissa kahdelle ilmaisen valmennuksen ja valmennuksessa parasta tulosta saaneelle mahdollisuuden voittaa syksyn aktiivilomalle paikka!

Parasta on, että valmennusta voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa, aina kahdeksan viikkoa kerrallaan. Yleensä näin lyhyillä jaksoilla motivaatio saadaan pidettyä yllä hyvin. Moni saattaa ajatella, ettei kahdeksan viikkoa riitä mihinkään, mutta loppupeleissä se on erittäin tehokas aika saada uusista elämäntavoista kiinni ja oppia liikkumaan. Valmennus ei ole tyypillinen massavalmennus, jollaisia verkko on pullollaan, koska kaikki yksilöidään.

Me jäämme jännityksellä odottamaan millaisia tuloksia saatte aikaiseksi ja olemme hengessä mukana jokaisen hetken, mitä matkaatte meidän valmennuksessamme!


Niina